Patisony na ostro (autor: izabela28)
6 Maj 2015 Patisonom z dwóch stron zetnij końcówki. Warzywa zasyp solą, odstaw na 8 godz. Następnie zlej sok. Rozetrzyj czosnek, oczyść paprykę.
Podobne przepisy jak na Patisony na ostro (autor: izabela28)
Marynowane patisony (autor: rafal10)
Wotę zagotować z octem, liściem laurowym, zielem angielskim, solą, papryką ostrą. Patisony umyć, powkładać do słoiczków z dodatkiem cebulki pokrojonej w ...
Podobne przepisy jak na Marynowane patisony (autor: rafal10)
Patison w ostrej zalewie
Sposób przygotowania. 1. Patisony dokładnie umyć, odkroić twarde końcówki, małe patisonki zostawić w całości, większe poprzekrawać na kawałki tak żeby się ...
Podobne przepisy jak na Patison w ostrej zalewie