Panierowany oscypek (autor: banditka)
Oscypek o średnicy około 5 centymetrow, nie te male tradycyjne - kroimy w plastry o grubości około 1/2 centymetra. Nastepnie panierujemy w jajku i bułce tartej i ...
Podobne przepisy jak na Panierowany oscypek (autor: banditka)
Oscypek panierowany z ziołami prowansalskimi (autor: banditka ...
1 Wrz 2010 Oscypka kroimy w talarki o grubości 0,5 cm, bułkę tartą mieszamy na talerzyku dokładnie z ziołami prowansalskimi - to bedzie panierka.
Podobne przepisy jak na Oscypek panierowany z ziołami prowansalskimi (autor: banditka ...
Oscypek w panierce z żurawiną (autor: banditka)
1 Lut 2011 Sposób przygotowania. Pokric oscypka na plastry, panierować w jajku i bułce. Smażyć na maśle, podawać z konfiturą zurawinowa.
Podobne przepisy jak na Oscypek w panierce z żurawiną (autor: banditka)