Kiszony barszcz czerwony (autor: anna133)
15 Gru 2013 Zakrywamy gazą i trzymamy na blacie kuchennym obok kuchenki bądż tam gdzie ciepło koło grzejnika . Po 5-6 dniach barszcz jest gotowy .
Podobne przepisy jak na Kiszony barszcz czerwony (autor: anna133)
Barszczyk z uszkami (autor: smacznapyza)
Autor SmacznaPyza ... Przepis na kiszenie barszczu: http://www.doradcasmaku. pl/przepis/13328/kiszony-barszcz-czerwony.html. Wywar z grzybów ... Nie trzeba zakwaszać bo kiszony barszcz jest już kwaśny. ... Anna133. kto nie lubi uszek ?
Podobne przepisy jak na Barszczyk z uszkami (autor: smacznapyza)
Zakwas na barszcz czerwony prosty przepis i składniki
Przepis na: Zakwas na barszcz czerwony - Sprawdź Prosty i Szybki Przepis, potrzebne ... Zakwas na barszcz czerwony. Autor red. A A A. Zakwas na barszcz czerwony ... Dodajemy łyżeczkę soli na litr płynu, aby przyspieszyć proces kiszenia.
Podobne przepisy jak na Zakwas na barszcz czerwony prosty przepis i składniki
Smażone pierogi z kapustą i grzybami .*. (autor: doradca
Po wyjęciu z wody wystudzić, a następnie smażyć z dwóch stron na rozgrzanym oleju na złoty kolor. Pierogi podawać z gorącym barszczem czerwonym.
Podobne przepisy jak na Smażone pierogi z kapustą i grzybami .*. (autor: doradca