Gofry belgijskie wersja nr 2 (autor: vesenka)
Jajka wbijamy do miski i miksujemy. Dolewamy roztopione masło i mleko. Miksujemy. Wsypujemy mąkę, sodę, cukry i sól. Miksujemy na gładką masę.
Podobne przepisy jak na Gofry belgijskie wersja nr 2 (autor: vesenka)
Gofry belgijskie (autor: vesenka)
11 Cze 2012 Podgrzewamy mleko(ma być mocno ciepłe) Wlewamy je do dużej miski , dodajemy masło, oba cukry i sól. Mieszamy, aż masło się roztopi .
Podobne przepisy jak na Gofry belgijskie (autor: vesenka)
Chrupiące gofry (autor: vesenka)
11 Cze 2012 Generalnie trzeba pamiętać o zasadzie-im większą moc ma gofrownica tym gofry będą bardziej chrupiące i szybciej się upieką.
Podobne przepisy jak na Chrupiące gofry (autor: vesenka)