Doradca smaku iv: rostbef z panierowanymi piklami, odc. 34 (autor ...
Plastry rostbefu podajemy na purée z ogóreczkami. Możemy ozdobić olejem koprowym (łączymy olej z pęczkiem koperku, podgrzewamy w rondelku, po czym ...
Podobne przepisy jak na Doradca smaku iv: rostbef z panierowanymi piklami, odc. 34 (autor ...
Doradca smaku iv: rostbef z panierowanymi piklami, odc. 34 (autor ...
Tymianek, rozmaryn oraz pieprz łączymy z olejem. W przyprawach obtaczamy rostbef i odstawiamy na kilka godzin do lodówki.
Podobne przepisy jak na Doradca smaku iv: rostbef z panierowanymi piklami, odc. 34 (autor ...
Doradca smaku iv: rostbef z panierowanymi piklami, odc. 34 (autor ...
Następnie obsmażamy mięso na oleju i smarujemy niewielką ilością musztardy wymieszanej z miodem. Przekładamy na blachę wyłożoną folią aluminiową, ...
Podobne przepisy jak na Doradca smaku iv: rostbef z panierowanymi piklami, odc. 34 (autor ...
Doradca smaku iv: rostbef z panierowanymi piklami, odc. 34 (autor ...
Ogóreczki panierujemy w jajku z mąką, a następnie w bułce tartej i smażymy na rozgrzanym oleju. Usmażone odsączamy z nadmiaru tłuszczu.
Podobne przepisy jak na Doradca smaku iv: rostbef z panierowanymi piklami, odc. 34 (autor ...
Doradca smaku iv: rostbef z panierowanymi piklami, odc. 34 (autor ...
Purée jabłkowe: obrane jabłko dzielimy na mniejsze cząstki, przekładamy do garnka, dodajemy masło oraz miód i smażymy aż jabłka będą miękkie. Następnie ...
Podobne przepisy jak na Doradca smaku iv: rostbef z panierowanymi piklami, odc. 34 (autor ...
Doradca smaku ii, odc.6: pieczony rostbef zawijany słoniną (autor ...
Mięso przyprawiamy solą i pieprzem. Owijamy całe mięso cienkimi plastrami słoniny. Całość owijamy sznurkiem / nicią po to aby słonina została do końca na ...
Podobne przepisy jak na Doradca smaku ii, odc.6: pieczony rostbef zawijany słoniną (autor ...