Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak nie mam czasu na ciasto drożdżowe i pączki, a dzieciaki marudzą mamooooo...daj coś słodkiego, to robię TO!
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 153
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 65
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1093
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 153
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 65
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1093
Składniki
Wszystko razem wymieszać. Smalec bądź olej do smażenia w wysokich temperaturach podgrzać w garnku. Nakładać na głęboki tłuszcz łyżeczkami, aby powstały okrągłe kulki. Po odsączeniu z tłuszczu - przełożyć na osobny talerz i posypać cukrem pudrem.