Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś proponuję bardzo szybkie i proste w wykonaniu, a bardzo smaczne ciasto bananowe.
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1067
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 58
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 137
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1067
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 58
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 137
Składniki
Mąkę mieszamy z sodą
W drugiej misce mieszamy rozgniecione widelcem banany z cukrem, jajkiem, przestudzonym masłem i bakaliami
Do mokrej masy dodajemy mąkę i szybko, ale dokładnie mieszamy
Ciasto przekładamy do keksówki o rozmiarze 25x12 cm i pieczemy w piekarniku nagrzanym do 180 stopni przez ok 60 minut. Ciasto powinno zbrązowieć
Po upieczeniu wyjmujemy z piekarnika i studzimy
Zapraszam na mojego bloga. Link poniżej