Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak przygotowany szczupak jest bardzo smaczny.
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9922
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 244
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9922
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 244
Składniki
rybe umyć,osuszyć,pokroić na równe kawałki,posolić,posypac pieprzem cytrynowym i odstwic na godzinę
na patelni rozgrzac olej,dodać pokrojoną drobno cebulę i pokrojone w plastry pieczarki i podsmażyć,dodać jogurt i śmietanę,doprawic solą i pieprzem i jeszcze chwilke smazyć
kawałki ryby opanierowac w mące i usmażyć na rumiano,nastepnie przełożyć do naczynia żaroodpornego,na ryby wyłożyc pieczarki i pomidora pokrojonego na małe kawałki,posypac serem i zapiec w piekarniku
rybę podać z ziemniakami z wody