Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe w wykonaniu i nie drogie.
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 5593
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 385
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 87
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 5593
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 385
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 87
Składniki
Umyte ziemniaki ugotować w mundurkach, obrać i zetrzeć na tarce o grubych oczkach.
Utarte ziemniaki wymieszać z 2 łyżkami gęstej śmietany i jajkiem, przyprawić solą, pieprzem i gałką muszkatołową.
Uformować z masy 12 małych sznycli, obtoczyć w bułce tartej i smażyć na oleju ok. 3 minuty z każdej strony na złotobrązowy kolor.
Podawać ze śmietaną i szczypiorkiem.