Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i i pachnąca wiosną surówka z młodej kapusty. Koperek , szczypiorek, rzodkiewka wszystko w jednym. Warto zaserwować rodzinie do obiadu
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5236
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 77
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5236
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 77
Składniki
Kapustę szatkujemy lub drobno kroimy. Dodajemy stratą na grubych oczkach tarki marchewkę i pokrojonego w talarki pora. Szczypior koperek kroimy drobno. Nie dajemy jeszcze do kapusty.. Rzodkiewkę ścieramy na tarce. Kapustę solimy mieszamy i zostawimy na kilka minut. Odciskamy i dodajemy pozostał składniki. wszystko łączymy. Przed podaniem dodajemy jogurt i ocet, cukier. Mieszamy i gotowe