Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
świeży wiosenny smak, samo zdrowie ;)
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 148
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 62
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1090
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 148
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 62
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1090
Składniki
Kapustę szatkujemy dość drobno (robię to w robocie), solimy i zostawiamy na godzinę, ogórek zielony ścieramy na dużych oczkach, cebulę i koperek, kolendrę drobno kroimy. Wszystko razem łączymy, dodajemy sól, pieprz, cukier, sok z cytryny, dokładnie mieszamy.