Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniała zarówno do dań mięsnych jak i do ryb, polecam:)
Smażone udka i pierś z kaczki podane z podpieczonymi, młodymi ziemniakami i u...
Odsłon: 76
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 2802
Smażone udka i pierś z kaczki podane z podpieczonymi, młodymi ziemniakami i u...
Odsłon: 76
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 2802
Składniki
Kapustę siekamy, wkładamy do miski i obsypujemy odrobiną soli, mieszamy i przykrywamy. Odstawiamy kapustę na 30 minut, aby zmiękła. W tym czasie obieramy marchew, ogórki i jabłko. Wszystko ścieramy na tarce o grubych oczkach. Pora kroimy w półplasterki. Wszystkie składniki sosu mieszamy i odstawiamy na 10 minut. Następnie warzywa z jabłkiem dodajemy do kapusty, mieszamy. Zalewamy sosem i ponownie mieszamy. Smacznego:)