Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i zdrowa przekąska.
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 131
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 234
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 341
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 162
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 131
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 234
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 341
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 162
Składniki
Wykonanie: Kapustę bardzo drobno poszatkować, przelać wrzątkiem i odcedzić.Jabłko umyć (nie obierać), usunąć gniazda nasienne i również drobno posiekać i skropić sokiem z cytryny i dodać do kapusty.Następnie wrzucić posiekane orzechy, ziarenka granatu lekko przyprawić do smaku i dokładnie wymieszać. Wykonanie sosu: Jogurt połączyć z octem i oliwą i przyprawić obficie pieprzem. Przełożyć surówkę do salaterki i podać a sosem w osobnym naczyniu.