Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiosenna surówka z młodej kapusty.
Smażone ćwiartki z kurczaka podane z ziemniakami i sałatką warzywną z warzyw.
Odsłon: 89
Wspaniałe polędwiczki, w których elegancja spotyka się z aromatem i smakiem,...
Odsłon: 88
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 5593
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 673
Smażone ćwiartki z kurczaka podane z ziemniakami i sałatką warzywną z warzyw.
Odsłon: 89
Wspaniałe polędwiczki, w których elegancja spotyka się z aromatem i smakiem,...
Odsłon: 88
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 5593
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 673
Składniki
Kapustę drobno poszatkować, posolić, zalać gorącą wodą. Poczekać, aż woda przestygnie i wówczas odcisnąć kapustę. Marchew utrzeć na tarce o grubych oczkach, szczypior pokroić. Jogurt wymieszać z musztardą francuską. Wszystkie składniki połączyć ze sobą. Surówkę doprawić do smaku solą i pieprzem.
SMACZNEGO.