Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsze następnego dnia, kiedy się "przegryzą". Przepis moja mama dostała od koleżanki, od tamtego czasu regularnie pojawia się na naszym stole.
Danie obiadowe z wykorzystaniem makaronu jest proste w przygotowaniu, wzbogac...
Odsłon: 285
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 718
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 16871
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 139
Danie obiadowe z wykorzystaniem makaronu jest proste w przygotowaniu, wzbogac...
Odsłon: 285
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 718
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 16871
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 139
Składniki
Cebule pokroić (na półplasterki, ćwierć plasterki, w kostkę - wg uznania) i zeszklić na oleju.
Składniki zalewy gotować 10 minut - przestudzić.
Płaty śledziowe pokroić na mniejsze kawałki. Do wystudzonej zalewy dodać koncentraty i dobrze wymieszać, następnie dołożyć cebulę i pokrojone płaty jeszcze raz wymieszać.
Salaterkę przykryć folią spożywczą i włożyć do lodówki na kilka godzin (lub całą noc), żeby składniki się "przegryzły".
SMACZNEGO