Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przede wszystkim łagodny ,aksamitny smak.
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9763
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 242
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9763
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 242
Składniki
Papryki opiekłem w całości w 200 stopniach C , aż skórka zbrązowiała. Włożyłem następnie do woreczka śniadaniowego i odstawiłem na 10 minut . Obrałem ze skórki , oczyściłem z pestek , zmiksowałem z masłem. Doprawiłem cukrem , sola i pieprzem. PS : paprykę obierałem na sicie aby zachować sok z papryki , który zmiksowałem razem ze śmietaną i miąższem.