Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czas pogodzić zwolenników sosu pieczarkowego i zwolenników sosu pomidorowego. Sos pieczarkowo- pomidorowy, tak zwane dwa w jednym. Polecam.
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 361
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 60
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 361
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 60
Składniki
Pieczarki obrać, pokroić na ćwiartki, cebulę pokroić w kostkę. W rondelku rozgrzać masło, wrzucić pieczarki i cebulę, posolić, smażyć przez chwilę. Następnie wlać szklankę wody, pieczarki dusić do miękkości. Śmietanę wymieszać z przecierem pomidorowym, utrzeć z mąką. Zahartować odrobiną gorącego sosu, wlać do pieczarek, zagotować. Sos doprawić do smaku.