Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dość długi czas przygotowania tej potrawy rekompensuje jej niesamowicie orzeźwiający smak.
Polecam.
Odsłon: 773
Beza Pavlova należy do jednych z najtrudniejszych w przygotowaniu ciast, któr...
Odsłon: 2382
Kruche ciasto, które doskonale nadaje się do tart na słodko. Uniwersalny, pro...
Odsłon: 44
Polecam.
Odsłon: 773
Beza Pavlova należy do jednych z najtrudniejszych w przygotowaniu ciast, któr...
Odsłon: 2382
Kruche ciasto, które doskonale nadaje się do tart na słodko. Uniwersalny, pro...
Odsłon: 44
Składniki
Zimną wodę z cukrem doprowadzić do wrzenia i gotować ok. 5 min, ostudzić. Kiwi obrać, jedno zostawić do dekoracji, resztę zmiksować. Pure połączyć z syropem i szampanem. Sorbet zamrażać 3-4 h często ucierając łyżką. Przed podaniem sorbet zmiksować, nakładać do szprycy i wyciskać do pucharków.