Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Orzezwiający serniczek na upalne dni. Bardzo polecam:)
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 104
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 148
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 32
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 133
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 104
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 148
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 32
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 133
Składniki
Na spód tortownicy dać biszkopty. Galaretki 3 rodzaje,osobno rozpuścić w szlance gorącej wody. Serek homo wyłożyć do rondelka i zalać zimną galaretką. Tężejący serek wylać na biszkopty.Tak samo postąpić z pozostałymi galaretkami i serkami. Na wierzch poukładać truskawki i zalać 2 galaretkami. Dać do lodówki by wszystko dobrze stężało.
Smacznego życzę:)