Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 675
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 16766
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 103
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 675
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 16766
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 103
Składniki
Żółtka z cukrem i margaryną ucieramy. Następnie dodajemy ser, budyń i proszek. Całość dokładnie mieszamy. Na koniec dodajemy ubite białka. Ciasto pieczemy w tortownicy o śr. 26 cm przez 1 godz. w temp. 200°C.
SMACZNEGO!