Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 83
To pomysł na pyszne i proste do przygotowania danie, które każdemu zasmakuje....
Odsłon: 54
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 209
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 83
To pomysł na pyszne i proste do przygotowania danie, które każdemu zasmakuje....
Odsłon: 54
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 209
Składniki
► Twaróg i ubite mikserem z cukrem jajka, połączyć z resztą składników. ► Wyrobioną masę włożyć do margariną wysmarowanej tortownicy i piec 60 minut w 170C / Termoobieg /. ► Zostawić jeszcze przez 15 minut w wyłączonym piecu. / Schłodzić / i teraż delikatnie oddzielić nożem brzeg ciasta od blachy.