Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
MMMmmmm..... cudowny smak i rozkosz w ustach
Doprawione jak falafle.
Odsłon: 18
Smaczny dodatek do drugiego dania, młoda kapusta z marchewką i koperkiem.
Odsłon: 1003
Pyszne babeczki czekoladowe z dodatkiem mięty.
Odsłon: 51
Polecam.
Odsłon: 1398
Doprawione jak falafle.
Odsłon: 18
Smaczny dodatek do drugiego dania, młoda kapusta z marchewką i koperkiem.
Odsłon: 1003
Pyszne babeczki czekoladowe z dodatkiem mięty.
Odsłon: 51
Polecam.
Odsłon: 1398
Składniki
Białka ubić z cukrem na sztywno. Dodać po jednym żółtku, mąkę, i proszek do pieczenia. Następnie dodać olej, wodę. Piec w temp.200 stopni C przez 1/2 godzinki .Po wystygnięciu przekrawamy na pół. Na pierwszy blat wykładamy dżem z czarnej porzeczki cały słoiczek.
Masa serowa: 1kg białego zmielonego sera kostka masła cukier drobny 3/4 szklanki Masło z cukrem ucieramy, dodajemy do sera i miksujemy. Gotową masę przekładamy na biszkopt, wysmarowany dżemem. Przykrywamy drugą częścią na górę wykładamy resztę masy serowej. Posypujemy płatkami migdałów i żurawiną.