Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bazą sałatki jest makaron risini, który wygląda jak ryż, a całość uzupełnia niezwykły smak pasty śródziemnomorskiej z suszonymi pomidorami.
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 43
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 24
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 283
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 43
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 24
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 283
Składniki
Makaron ugotować al dente w osolonej wodzie, jajka ugotować na twardo i pokroić w kostkę, tuńczyka odsączyć z oleju, kukurydzę odsączyć.
Połączyć wszystkie składniki: makaron, tuńczyk, jaja, kukurydzę.
Majonez wymieszać z pastą śródziemnomorską i połączyć z sałatką, przyprawić solą.