Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta w wykonaniu i przepyszna.Jedna z moich ulubionych,robię ją od lat.
Jeden z najsmaczniejszych chlebów, który piekła nasza babcia. Mocno chrupiący...
Odsłon: 41
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 143
Jeden z najsmaczniejszych chlebów, który piekła nasza babcia. Mocno chrupiący...
Odsłon: 41
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 143
Składniki
Pieczarki kroimy na mniejsze kawałki(ćwiartki).Jajka na twardo ścieramy lub kroimy na drobniejsze kawałki.Cebulę dodajemy opcjonalnie,ale naprawdę niedużo,pół małej i siekamy drobno.Sól,pieprz po szczypcie,ja osobiście nie daję.Koperek siekamy drobno i dodajemy sporo.Majonez wedle uznania.