Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 116
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 120
Polecam.
Odsłon: 217
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 116
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 120
Polecam.
Odsłon: 217
Składniki
Kukurydzę i selera odsączyc z zalewy. Ananasa i jajka pokroic w kosteczkę, por w półplasterki. Aby sałatka nie była zbyt ostra pora można sparzyc (ja wrzucam na gotujaca się osoloną wodę na parę sekund, a potem wylewam na sitko i czekam aż wystygnie). Wszystkie składniki połączyc i wymieszac z majonezem. Doprawic do smaku.