Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 16-01-2009
Doskonała sałatka na lunch jak również na kolację. Ja często biorę ją do pracy.
Moje ulubione kluski śląskie i to z dziurką. Dziurkę robię dla tego że podoba...
Odsłon: 17
Następny pomysł na zapiekankę warzywną na obiad czy kolację.
Odsłon: 37
Torcik idealny na cieplejsze dni - nie za słodki, orzeźwiający.
Odsłon: 109
Moje ulubione kluski śląskie i to z dziurką. Dziurkę robię dla tego że podoba...
Odsłon: 17
Następny pomysł na zapiekankę warzywną na obiad czy kolację.
Odsłon: 37
Torcik idealny na cieplejsze dni - nie za słodki, orzeźwiający.
Odsłon: 109
Składniki
Pokroić kurczaka na mniejsze kawałki i marynować przez godzinę w miodzie, musztardzie, oliwie z oliwek, soli i pieprzu. Pokroić paprykę w paski, pomidorki na pół, sałatkę porwać na mniejsze kawałeczki, dodać sól i zamieszać. Na patelni podsmaż kurczaka. Zmieszaj z warzywami i polej oliwą z oliwek. Do smaku dodaj trochę pieprzu. Podawaj z białym winem.