Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
feta jeszcze raz
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 698
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 16828
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 127
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 698
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 16828
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 127
Składniki
Do misku wrzucić: porwaną na kawałki rukolę, pokrojonego w kawałki pomidora, cebulę w półplasterkach, paprykę posiekaną w paski, ogórka pokrojonego w półplasterki, natkę i fetę w kosteczki - doprawić. Skropić sokiem z cytryny i polać oliwą. Po wymieszaniu włożyć do lodówki na ok 2 godziny i gotowe. Smacznego.