Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Robię taką kolorową sałatkę, żeby ożywić każe święta... :)
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 103
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 145
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 30
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 132
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 103
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 145
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 30
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 132
Składniki
Papryki, jabłko, cebule, pomidory kroimy w drobną kosteczkę i wkładamy do miski. Olej, sok z cytryny, starty czosnek, posiekaną natke i cukier mieszamy w zamkniętym słoiczku i polewamy nią sałatkę. Wszystko mieszamy.