Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taka sałatka jest pyszna do drugiego dania i nie tylko.Można ją również użyć do kanapek. Sałatkę robię od kilkunastu lat,jest łatwa do zrobienia i najważniejsze,nie trzeba jej pasteryzować:)
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2135
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 977
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 220
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20992
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2135
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 977
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 220
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20992
Składniki
Ogórki pokroić wraz z łupinką w plasterki,paprykę w paski lub kostkę i nasolić 1/5 łyżki,zamieszać i zostawić na 2godz. W osobnym naczyniu pokroić cebulę,nasolić i też zostawić na 2godz. ZALEWA W dużym garnku zrobić zalewę z dodatkiem ziela i liści laurowych.Dodać cukier do swojego smaku. Na gotującą zalewę wrzucać odciśnięte warzywa i gotować około 5min. Po tym czasie ściszyć ogień na palniku i wkładać gorące warzywa wraz z zalewą do wcześniej przygotowanych słoików.Wytrzeć boki słoika,zakręcić i obrócone do góry dnem zostawić do wystudzenia. Smacznego życzę!