Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Połączenie truskawek, gruszki, kurczaka i fety a całość polana sosem :)
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 27
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 50
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 163
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 27
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 50
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 163
Składniki
Sos: Czosnek przecisnąć przez praskę dodać pozostałe składniki, wymieszać.
Pierś z kurczaka pokroić w paski oprószyć solą i pieprzem. Usmażyć na patelni grillowej. Pokroić w mniejsze kawałki.
Truskawki pokroić w ćwiartki, gruszkę w paski a fetę w kostkę. Na talerzu ułożyć szpinak baby na to truskawki, gruszkę oraz fetę. Na samą górę pierś z kurczaka, Całość polać sosem.