Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapraszam na mojego bloga Paszczak gotuje.
Moje ulubione kluski śląskie i to z dziurką. Dziurkę robię dla tego że podoba...
Odsłon: 18
Następny pomysł na zapiekankę warzywną na obiad czy kolację.
Odsłon: 37
Torcik idealny na cieplejsze dni - nie za słodki, orzeźwiający.
Odsłon: 109
Moje ulubione kluski śląskie i to z dziurką. Dziurkę robię dla tego że podoba...
Odsłon: 18
Następny pomysł na zapiekankę warzywną na obiad czy kolację.
Odsłon: 37
Torcik idealny na cieplejsze dni - nie za słodki, orzeźwiający.
Odsłon: 109
Składniki
Pory oczyścić ze zbędnych liści, pokroić białe części pora w krążki, po czym go sparzyć (ta operacja zmniejszy ostrość pora i będzie łatwiej trawiony). Jajka, ogórki i obrane jabłko pokroić w kostkę, dodać groszek, majonez, śmietanę, jogurt i musztardę, wymieszać i doprawić solą i pieprzem.