Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dużą makrelę obrać ze skóry i ości, drobno posiekać lub zmielić dodać mieszając kilka kropli soku z cytryny i /lub 1 łyżeczkę musztardy. Następnie dodać szczyptę kurkumy, odrobinę tymianku, 1 łyżkę majonezu i dużą cebulę drobno pokrojoną. Posypać pieprzem białym lub czarnym, pieprzem ziołowym i solą wg uznania. Wszystko wymieszać i uformować rybkę. Do dekoracji użyłam ogórki kwaszone i czerwoną paprykę.
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 15
Napój na bazie jogurtu. Orzeźwiający, gasi pragnienie, naturalny, bez środk...
Odsłon: 956
Ta masa truskawkowa jest obłędna. Polecam.
Odsłon: 316
Wyjątkowo prosta w przygotowaniu zupa, ale równie smaczna i pożywna. Na pewno...
Odsłon: 66
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 15
Napój na bazie jogurtu. Orzeźwiający, gasi pragnienie, naturalny, bez środk...
Odsłon: 956
Ta masa truskawkowa jest obłędna. Polecam.
Odsłon: 316
Wyjątkowo prosta w przygotowaniu zupa, ale równie smaczna i pożywna. Na pewno...
Odsłon: 66
Składniki
Dużą makrelę obrać ze skóry i ości, drobno posiekać lub zmielić, dodać mieszając kilka kropli soku z cytryny i /lub 1 łyżeczkę musztardy. Następnie dodać szczyptę kurkumy, odrobinę tymianku, 1 łyżkę majonezu i dużą cebulę drobno pokrojoną. Posypać pieprzem białym lub czarnym, pieprzem ziołowym i solą wg uznania. Wszystko wymieszać i uformować rybkę. Do dekoracji użyłam ogórki kwaszone i czerwoną paprykę.