Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
O kuskus przypomniała mi moja koleżanka. Nie jadłam go sto lat! :) Zrobiłam tę sałatkę, a dzisiaj serwuję do obiadu jako dodatek do kurczaka:) Pycha!
Gołąbki siostry Anieli to ciekawa alternatywa dla klasycznej wersji tego dani...
Odsłon: 88272
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 30
Gołąbki siostry Anieli to ciekawa alternatywa dla klasycznej wersji tego dani...
Odsłon: 88272
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 30
Składniki
Kuskus przygotowujemy wg instrukcji na opakowaniu.
Warzywa kroimy tak jak do sałatki. Z oliwy, octu, czosnku i pietruszki przygotowujemy sos. Mieszamy kuskus z warzywami, dodajemy sos, mieszamy jeszcze raz dokładnie. Gotowe:)