Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i pożywna sałatka przyprawiona hiszpańskim akcentem
Deser którym chciałabym się z Wami podzielić to proste ciasto bez pieczenia....
Odsłon: 158
Dzisiaj bardzo prosty , ale smaczny deserek przygotowany z galaretek i świeżo...
Odsłon: 49
Tak się złożyło, że rano zostawiłam do wyrośnięcia ciasto chlebowe, a wczesny...
Odsłon: 79
Można zamknąć w słoikach cudowny smak lubczyku i delektować się nim zimą. Pas...
Odsłon: 152
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 4686
Deser którym chciałabym się z Wami podzielić to proste ciasto bez pieczenia....
Odsłon: 158
Dzisiaj bardzo prosty , ale smaczny deserek przygotowany z galaretek i świeżo...
Odsłon: 49
Tak się złożyło, że rano zostawiłam do wyrośnięcia ciasto chlebowe, a wczesny...
Odsłon: 79
Można zamknąć w słoikach cudowny smak lubczyku i delektować się nim zimą. Pas...
Odsłon: 152
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 4686
Składniki
Rozgrzej piekarnik do 150 stopni C. Rozłóż kawałki chleba na blaszce, skrop po wierzchu oliwą z oliwek. Włóż blachę do piekarnika i piecz chleb aż się zarumieni. Zmiksuj czosnek, sok z cytryny, anchois, musztardę i sos Worcester stopniowo dodając oliwę z oliwek aż do uzyskania gładkiej masy. Umyj i porwij sałatę. Ułóż kawałki sałaty w miseczce i wymieszaj z dressingiem. Posyp połówkami oliwek, grzankami i parmezanem