Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna,lekka i aromatyczna sałatka,zrobiłam pierwszy raz i zostanie w moim menu na stałe.Dla osób,które nie przepadają za oliwkami,zapewniam,że w tej kompozycji smaków naprawdę pysznie smakują,sama byłam zaskoczona:)
Lubczyk ma wiele zastosowań. Jest on przede wszystkim uznaną przyprawą kulina...
Odsłon: 352
Lubisz grzyby i poza sezonem tęsknisz za ich smakiem? Skorzystaj z rewelacyjn...
Odsłon: 1290
Proste ciasto na kwaśnej, gęstej śmietanie i oleju z rabarbarem. Zaczyna się...
Odsłon: 14744
Lubczyk ma wiele zastosowań. Jest on przede wszystkim uznaną przyprawą kulina...
Odsłon: 352
Lubisz grzyby i poza sezonem tęsknisz za ich smakiem? Skorzystaj z rewelacyjn...
Odsłon: 1290
Proste ciasto na kwaśnej, gęstej śmietanie i oleju z rabarbarem. Zaczyna się...
Odsłon: 14744
Składniki
Oliwki przekroić na pół, podobnie pomidorki cherry.Cebulę pokroić w piórka.
W miseczce wymieszać sos sałatkowy koperkowo-ziołowy z olejem,wodą,sokiem z cytryny i porwanymi listkami bazylii.
Do miski wrzucić pokrojone składniki,zalać sosem,delikatnie wymieszać.Ser feta pokroić w kostkę lub pokruszyć i położyć na wierzchu sałatki.Całość posypać suszonym oregano i udekorować listkami bazylii.Można podać z grzanką z bagietki.