Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
całość 985 kcal
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 35
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 201
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 35
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 201
Składniki
Wykonanie: W woku rozgrzewamy olej. Cebulę siekamy drobno i przesmażamy na oleju. Mięso kroimy w kostkę i przesmażamy z cebulą ok 7-10 min. Dodajemy przyprawy, starty ząbek czosnku oraz brokuła pokrojonego w małe różyczki i marchew pokrojoną w zapałkę, przesmażamy 5 min. Dodajemy ryż i przesmażamy kolejne 5 min. Sprawdzamy smak, ewentualnie doprawiamy i podajemy.