Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawy pomysł na rybę. Ryba podana w tak oryginalny sposób nadaję się zarówno na piątkowy obiad, jak i na danie imprezowe. Polecam.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 33
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 731
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 84
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 198
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 33
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 731
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 84
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 198
Składniki
Rybę podziel na mniejsze kawałki. Skrop sokiem wyciśniętym z cytryny. Posól z każdej strony. Cebulę obierz z łupin i pokrój w drobną kostkę.
Masło rozpuść na patelni. Dodaje cebulę. Smaż do czasu aż się ładnie zeszkli.
Dodaj mąkę i curry. Dokładnie wymieszaj. Chwilę przesmaż.
Wlej bulion.
Dodaj starte na tarce jabłko.
Włóż rybę. Duś przez ok. 20 minut. Dopraw do smaku solą i pieprzem.