Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba bez panierki; niedrogie szybkie danie ;)
Doskonały dodatek do obiadu.
Odsłon: 50
Doskonały dodatek do dań mięsnych, bogate źródło magnezu, potasu i błonnika
Odsłon: 49
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1091
Doskonały dodatek do obiadu.
Odsłon: 50
Doskonały dodatek do dań mięsnych, bogate źródło magnezu, potasu i błonnika
Odsłon: 49
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1091
Składniki
Pangę pokroić na zgrabne poręczne porcje, oprószyć pieprzem, ułożyć w żaroodpornym naczyniu. Zrobić sos: połączyć bulion z masłem i sokiem z cytryny - zmiksować na puszysto. Polać sosem rybę, na wierzch połozyć ser żółty. Zapiec w piekarniku , aż ryba będzie gotowa (ok. 25 minut).