Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 129
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 206
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 75
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 151
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 129
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 206
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 75
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 151
Składniki
Roztrzepujemy jajko, doprawiamy solą i pieprzem. Maczamy kromki chleba z obu stron i wrzucamy na patelnię, Gdy będą podsmażone na rumiano z jednej strony przewracamy na drugą stronę, kładziemy plasterki sera i posypujemy słodką papryką. Przykrywamy pokrywką i na małym ogniu trzymamy, aż ser się roztopi. Osączamy z tłuszczu na papierowym ręczniku.
Do tego sałatka i już mamy fajne śniadanko:)