Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Małe, wykwintne, bardzo szybkie danie z kuchni francuskiej, które zadawala każde podniebienie.
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 79
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 123
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 37
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 4531
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 79
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 123
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 37
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 4531
Składniki
Ciasto francuskie kroimy na kwadraty o bokach 7cm .
Ciasto smarujemy na całej powierzchni serkiem topionym pozostawiając brzegi by ładnie się wypiętrzyły. Następnie obkładamy wcześniej pokrojoną w plasterki kiełbasą. Pozostaje nam tylko jeszcze pokroić szczypiorek i pomidory, które kładziemy na kiełbasie.
Pieczemy w piekarniku w temp.ok 200 stopni przez 12 do 15 minut