Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nazwa dania mówi sama za siebie :)
Wielowarstwowy tort urodzinowy. Mieszanka smaków - czekolady, kawy, likieru B...
Odsłon: 31803
Gnocchi to rodzaj włoskich klusek, które można jeść np. jako samodzielny doda...
Odsłon: 6822
Od długiego czasu nie robiłam wieprzowej wątróbki, zamieniając ja na drobiową...
Odsłon: 97
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 336
Wielowarstwowy tort urodzinowy. Mieszanka smaków - czekolady, kawy, likieru B...
Odsłon: 31803
Gnocchi to rodzaj włoskich klusek, które można jeść np. jako samodzielny doda...
Odsłon: 6822
Od długiego czasu nie robiłam wieprzowej wątróbki, zamieniając ja na drobiową...
Odsłon: 97
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 336
Składniki
Karkówkę przyprawić pieprzem i solą, obtoczyć w mące i podsmażyć.Ogórki i umyte pieczarki pokroić w talarki. Cebulę pokroić w krążki.
W żaroodpornym naczyniu układać kolejno: KARKÓWKA + PIECZARKI + CEBULA + OGÓRKI
Zalewę z ogórków wymieszać z ketchupem i zalać składniki. Przykryć i wstawić do piekarnika na 180"C na ok.1,5 godziny