Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Koncentrat barszczu z buraków ćwikłowych 300 ml od Gomar Pińczów pozwala on na błyskawiczne przyrządzenie barszczu. Wystarczy rozpuścić go w bulionie i pyszna zupa jest gotowa. Ewentualnie można go doprawić majerankiem, czosnkiem i liściem laurowym. Barszcz jest bardzo aromatyczny i smaczny.
Gnocchi to rodzaj włoskich klusek, które można jeść np. jako samodzielny doda...
Odsłon: 6808
Od długiego czasu nie robiłam wieprzowej wątróbki, zamieniając ja na drobiową...
Odsłon: 77
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 311
Gnocchi to rodzaj włoskich klusek, które można jeść np. jako samodzielny doda...
Odsłon: 6808
Od długiego czasu nie robiłam wieprzowej wątróbki, zamieniając ja na drobiową...
Odsłon: 77
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 311
Składniki
Wodę zagotować z kostką rosołową, dodać cebulkę i koncentrat. Przyrządzać według przepisu na opakowaniu. Na koniec dosypać garstkę majeranku. Podawać z uszkami, pasztecikami lub krokietami. Barszcz wychodzi naprawdę bardzo smaczny. Idealne rozwiązanie na świąteczny, wigilijny stół.