Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ciasto , ładnie wygląda i super smakuje.
Sałatka makaronowa jest sycąca, uzupełniona warzywami, aromatyczna , wprost d...
Odsłon: 49
Szybka, zdrowa, smaczna zupa ogórkowa. Domownicy lubią ją za kwaskowy smak i...
Odsłon: 52
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 141
Bardzo prosta a smaczna i zdrowa surówka z 3 warzyw: sałaty lodowej, ogórka i...
Odsłon: 116
Zwykły chleb pszenny na suchych drożdżach z dodatkiem płatków owsianych. Piec...
Odsłon: 227
Sałatka makaronowa jest sycąca, uzupełniona warzywami, aromatyczna , wprost d...
Odsłon: 49
Szybka, zdrowa, smaczna zupa ogórkowa. Domownicy lubią ją za kwaskowy smak i...
Odsłon: 52
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 141
Bardzo prosta a smaczna i zdrowa surówka z 3 warzyw: sałaty lodowej, ogórka i...
Odsłon: 116
Zwykły chleb pszenny na suchych drożdżach z dodatkiem płatków owsianych. Piec...
Odsłon: 227
Składniki
BISZKOPT: Białka ubić , dodać cukier, następnie żółtka i dalej ubijać. Oba rodzaje mąki i proszek do pieczenia mieszamy ze sobą. Dodajemy do ubitych jajek i mieszamy delikatnie drewnianą łyżką. Wylewamy na formę wyłożoną papierem do pieczenia i pieczemy 35 min w temperaturze 180 stopni. Po ostudzeniu nasączyć sokiem z brzoskwini.
MASA: Ubić śmietanę z cukrem, dodać śmietan fixy. Następnie dodać pokruszone batony i pokrojone brzoskwinie. Wymieszać delikatnie. Masę nałożyć na biszkopt .
Na wierzch wylewamy tężejącą galaretkę.SMACZNEGO!