Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Placuszki wyszły przepyszne,chrupiące i delikatne w smaku.Po prostu rozpływają się w ustach,bardzo polecam:)
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 109
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 69
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 109
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 69
Składniki
Rzodkiewkę,marchew,seler cukinię zetrzeć na grubych oczkach tarki. Cebulkę drobno pokroić. Wszystkie składniki nasolić i zostawić by puściły soki. Odcedzić nadmiar puszczonej wody,dodać dwa jajka .Doprawić do smaku pieprzem i ewentualnie solą.
Dodać 3-4 łyżki mąki,ma być dość gęsta konsystencja. Łyżką kłaść na rozgrzany tłuszcz placuszki i smażyć z dwóch stron na złoty kolor.
Smacznego życzę!