Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dawno nie było placków na blogu, dlatego dzisiaj czas na placki marchewkowe :) Czy ktoś je kiedyś robił? Jeżeli nie to koniecznie spróbujcie :)
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 129
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 206
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 75
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 150
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 129
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 206
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 75
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 150
Składniki
Marchewkę ścieramy na tarce o dużych oczkach, dodajemy posiekaną cebulę, czosnek i pozostałe składniki. Wszystko dokładnie mieszamy. Rozgrzewamy na patelni tłuszcz i smażymy aż do zrumienienia. Smacznego!