Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 155
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 555
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 64
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1506
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 155
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 555
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 64
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1506
Składniki
przygotować krem karpatkowy według przepisu na opakowaniu.
galaretkę rozpuścic w szklance gorącej wody.
przygotowac bitą śmietanę według przepisu na opakowaniu.
po wystygnięciu kremu karpatkowego, zmiksowac z margaryną lub masłem.
po wystygnięciu galaretki zmiksowac z bitą śmietaną .
układac warstwami : herbatniki, krem karpatkowy, herbatniki, masa krówkowa, herbatki, krem karpatkowy herbatniki i bita śmietana z galaretką.
zaraz włożyc do lodówki do stężenia.