Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przyszedł czas na przetwory z cukinii, tym razem super powidło na zimę .
Szybko i smacznie. Polecam.
Odsłon: 632
Potrawka z kurczakiem z mieszanką warzyw to kwintesencja domowego ciepła i wy...
Odsłon: 227
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 343
W sezonie na truskawki proponujemy skromny i smaczny deser -naleśniki z serki...
Odsłon: 108
"Special fried rice" to potrawa chińska i ma wiele wariantów. Do specjalnego...
Odsłon: 109
Szybko i smacznie. Polecam.
Odsłon: 632
Potrawka z kurczakiem z mieszanką warzyw to kwintesencja domowego ciepła i wy...
Odsłon: 227
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 343
W sezonie na truskawki proponujemy skromny i smaczny deser -naleśniki z serki...
Odsłon: 108
"Special fried rice" to potrawa chińska i ma wiele wariantów. Do specjalnego...
Odsłon: 109
Składniki
Wykonanie: Cukinię obrać, pokroić, zasypać cukrem i pozostawić na noc. Następnie smażyć, w połowie smażenia dodać kwasek cytrynowy, a na koniec aromat cytrynowy. Gdy masa ma konsystencję powidła, przełożyć do przygotowanych słoików i pasteryzować około 15 minut. Powidełko wspaniale nadaje się do pieczonych bułeczek i naleśników oraz deserów.