Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
;) Co zrobić z mięsem drobiowym z rosołu? Oto jedna z metod...polecam.
Deser którym chciałabym się z Wami podzielić to proste ciasto bez pieczenia....
Odsłon: 118
Dzisiaj bardzo prosty , ale smaczny deserek przygotowany z galaretek i świeżo...
Odsłon: 33
Tak się złożyło, że rano zostawiłam do wyrośnięcia ciasto chlebowe, a wczesny...
Odsłon: 21
Można zamknąć w słoikach cudowny smak lubczyku i delektować się nim zimą. Pas...
Odsłon: 37
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 4487
Deser którym chciałabym się z Wami podzielić to proste ciasto bez pieczenia....
Odsłon: 118
Dzisiaj bardzo prosty , ale smaczny deserek przygotowany z galaretek i świeżo...
Odsłon: 33
Tak się złożyło, że rano zostawiłam do wyrośnięcia ciasto chlebowe, a wczesny...
Odsłon: 21
Można zamknąć w słoikach cudowny smak lubczyku i delektować się nim zimą. Pas...
Odsłon: 37
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 4487
Składniki
Do bulionu dodałem pokrojone w paski papryki ,pokrojone w krążki marchewki. Gotowałem do miękkości. Następnie włożyłem kawałki mięsa ,zagotowałem. Śmietanę wymieszałem z mąką i niewielką ilością bulionu ,dodałem do całości i zagotowałem. Potrawkę doprawiłem do smaku cukrem ,solą oraz pieprzem.