Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszny sposób na polędwicę. Idealnie sprawdzą się jako przekąska na różne uroczystości i imprezy.
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 115
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 129
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 799
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 168
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 88
Szybkie danie z piekarnika -nóżki z kurczaka z warzywami, pieczone w piekarni...
Odsłon: 504
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 115
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 129
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 799
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 168
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 88
Szybkie danie z piekarnika -nóżki z kurczaka z warzywami, pieczone w piekarni...
Odsłon: 504
Składniki
Mięso umyj i wysusz papierowym ręcznikiem. Pokrój w 1,5 cm plastry. Lekko rozbij dłonią. Natrzyj przeciśniętym przez praskę czosnkiem. Z każdej soli posyp solą i pieprzem. Krótko przesmaż na mieszance oleju i masła. Wyłóż na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia. Przykryj pokrojonymi w plastry pieczarkami. Posyp z wierzchu serem. Natkę pietruszki drobno posiekaj. Posyp z wierzchu każdy plaster mięsa. Zapiekaj w piekarniku nagrzanym do 180 stopni C przez ok. 20 minut. Podawaj na ciepło.