Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniale danie na przyjecie czy uroczysty obiad
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 288
Smażone udka i pierś z kaczki podane z podpieczonymi, młodymi ziemniakami i u...
Odsłon: 138
Boczek - może nie jest zbyt zdrowy, jest tłusty, ale czasem można sobie pofol...
Odsłon: 4954
Bardzo smaczny, kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim zakwasie posypany p...
Odsłon: 2329
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 288
Smażone udka i pierś z kaczki podane z podpieczonymi, młodymi ziemniakami i u...
Odsłon: 138
Boczek - może nie jest zbyt zdrowy, jest tłusty, ale czasem można sobie pofol...
Odsłon: 4954
Bardzo smaczny, kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim zakwasie posypany p...
Odsłon: 2329
Składniki
Ocet zagotowac wraz z cukrem tak aby powstal syrop. Nastepnie dodac szalotke, cynamon i wino. Gotowac az odparuje polowe. Dodac bulion i wisnie gotowac okolo 5 min. Wlac make wymieszana z odrobina wody, gotowac az zgestnieje. Doprawic sola i pieprzem. Poledwice posolic, popieprzyc i usmazyc na grillu. Gotowa poledwice polac sosem wisniowym.